Blogok

Minden gazdi rémálma...

Minden gazdi rémálma, hogy eltűnik a kutyája... Így ha kert is rendelkezésre áll, amit állandó felügyelet nélkül is használ a kutyus, akkor érdemes elgondolkodni a megoldáson.

Hiszen kis kedvencünk valódi veszélybe kerülhet, ha önállóan végzi mindennapos sétáját, elüthetik az autók, bánthatják, megsérülhet...

Kutyák és egyéb háziállatok otthon tartására, valmint kistestű állatok távoltartására  alkalmas:

Karbantartásra is szükség van?

A villanypásztoros kerítések az aktív védelem miatt nagy hatékonysággal látják el feladatukat. Ám a felhasználónak tudnia kell, hogy ez csak rendszeres karbantartással érhető el.

Az állandó vegetáció miatt csökken a védelemre alkalmazható energia. A vegetációt eltávolíthatjuk totális gyomirtóval, vagy kézi kaszálással ezzel növeljük rendszerünk megbízható működését.

Telepítés? Hogyan?

A villanypásztor telepítését a háztáji gazdaságokban, udvarban, kiskertben az ügyes házigazda gond nélkül el tudja végezni, mivel telepítése egyszerű és gyors. Az önálló villanypásztor rendszer telepítését - igény szerint - megkönnyítjük megfelelő információk és tanácsok nyújtásával.

Valódi segítség

Egyedülálló módon személyre szabott szaktanácsadással segítjük boltjainkban vásárlásakor, igényei szerint állíthatja össze kerítésrendszerét és nem fog felesleges kiegészítőkkel távozni tőlünk!

Kérésére tájékoztatjuk a villanypásztor kerítés összeszereléséről, így azt saját maga is elvégezheti.

A tanácsadást kiegészíti blogunk és honlapunk, melyben otthonról is sok hasznos információhoz juthat az egyes állatokhoz szükséges kerítések paramétereiről, a karbantartás idejéről és módjáról és még sok egyébről.

 

Vinex Grizzly®

Lassan 30 éve már, hogy gyűjtjük a tapasztalatokat a villanypásztor rendszerekről, a megrendelői, felhasználói és vásárlói igényekről. Tapasztalataink, szakmai és gyakorlati tudásunk, s a felhasználók igényei segítették megszületését saját márkánknak, a Vinex Grizzlynek.

A Vinex Grizzly® villanypásztor készülékeink és Vinex Grizzly® villanypásztor vezeték érdemes a figyelmére, hisz Önnek készült.

VINEX Villanypásztor Szaküzlet és Állattartók Boltja

Ha villanypásztor rendszert szeretne telepíteni, nálunk minden szükséges tartozékot megtalál. Személyesen üzleteinkben, Szombathelyen és Zalaegerszegen, online webshopunkban vásárolhat:

Villanypásztor tervezés és kivitelezés

Elektromos (villanypásztor), mechanikus és a kettő kombinációját megvalósító kerítések, kerítésrendszerek tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Néhány terület, ahol az általunk kivitelezett villanypásztor rendszerek hatékonyan működnek:

Szolgáltatásaink

Nálunk nemcsak megvásárolhat mindent elektromos kerítéséhez, hiszen villanypásztorok, mechanikus kerítések és ezek kombinációjának tervezése és kivitelezése is a profilunk részét képezi. Mit jelent ez?

 

Valódi tapasztalatot. Ismerjük az igényeket is, a buktatókat is, kezdve a kisebb kertek védelmétől, egészen a komplett erdők, vadrezervátumok védelméig. A háztáji kutyakenelektől a szarvasmarha tenyésztők összetett karámrendszeréig és tovább.

 

Vadkárelhárítás: várhatjuk a vadásztársaságtól a csodát, de tehetünk mi magunk is!

Szóval: már a net is tele van a vadkárelhárításos vadászatok meghirdetésével, ami vagy arra utal, hogy egyre többet foglalkoznak a vadásztársaságok az online világban való megjelenéssel, vagy azt jelenti, hogy rengeteg a kilőni való vad. Nem tisztünk a riogatás, de ha sok a vad, sok a kár is, legyen szó erdészetről, mezőgazdasági földekről, gyümölcsösökről vagy háztáji kiskertekről.

Grizzly A5 villanypásztor készülék előnyei

A Grizzly A5 villanypásztor készülék sok előnye közül talán a legfontosabb, hogy képes egy jó minőségű és jól feltöltött akkumulátorról

cca.  1,5 hónapot napelemes utántöltés nélkül is üzemelni, ez összehasonlítva a más hasonló teljesítményű villanypásztor készülékekkel, ez

háromszoros teljesítmény.

Költséghatékony, mert megtakaríthatja vagy későbbre halaszthatja a vevő a napelem és töltésszabályzó költségeit és megbízható.