portal.admin@webvilag.com blogja

Vadkárelhárítás: várhatjuk a vadásztársaságtól a csodát, de tehetünk mi magunk is!

Szóval: már a net is tele van a vadkárelhárításos vadászatok meghirdetésével, ami vagy arra utal, hogy egyre többet foglalkoznak a vadásztársaságok az online világban való megjelenéssel, vagy azt jelenti, hogy rengeteg a kilőni való vad. Nem tisztünk a riogatás, de ha sok a vad, sok a kár is, legyen szó erdészetről, mezőgazdasági földekről, gyümölcsösökről vagy háztáji kiskertekről.

Grizzly A5 villanypásztor készülék előnyei

A Grizzly A5 villanypásztor készülék sok előnye közül talán a legfontosabb, hogy képes egy jó minőségű és jól feltöltött akkumulátorról

cca.  1,5 hónapot napelemes utántöltés nélkül is üzemelni, ez összehasonlítva a más hasonló teljesítményű villanypásztor készülékekkel, ez

háromszoros teljesítmény.

Költséghatékony, mert megtakaríthatja vagy későbbre halaszthatja a vevő a napelem és töltésszabályzó költségeit és megbízható.

Megbízható szolgáltatások Önnek!

Szolgáltatásaink közé tartozik elektromos kerítések, azaz villanypásztorok, mechanikus kerítések és ezek kombinációjának tervezése és kivitelezése.

De mi van akkor, ha a dfisznót nem bent, hanem kint akarjuk tudni? Vadkárelhárítás magas fokon!

Vinex Bt kombinációs villanypásztor vaddisznó károkozása ellen

Oké. Már tudjuk, hogy lehet bent marasztalni a házi sertést. Na de mit tegyen az, aki inkább a vaddisznókat tartaná kint, távol földjeitől, veteményétől? Ismerje meg kombinált megoldásunkat, érdemes!

Semmi malackodás! Csak villanypásztor kerítés disznóknak, malacoknak

Ilyen jólfésült házi sertések számára is ajánljuk hagyományos soros villanypásztorainkat.

 

Hisz az efféle elavult deszkáknál ma már akad jobb, célszerűbb és hatékonyabb módszer is, amit bevethetünk.

Villanypásztor és komplett karámrendszer szarvasmarháknak

Szarvasmarha tenyészeteknek biztosan nem kell bemutatnunk a villanypásztor kerítés működését, de jól jöhet egy kis segítség a vásárláshoz, illetve az önálló telepítéshez:

Villanypásztor kutyáknak

Egyik kutyákkal foglalkozó bejegyzésünkben tárgyaltuk azokat a törvényeket, melyek alapján szigorúan, komoly pénzbírsággal büntethetik azokat a kutyatartókat, akik tartósan láncon tartják ebeiket, s azokat is, akik nem gondoskodnak megfelelően arról, hogy kutyájukat ne hagyják szabadon elkóborolni.

Villanypásztor lovaknak

Állataink tartására sokféle villanypásztoros kerítés és karám elképzelhető. A villanypásztor kerítés és/vagy karám felépítése függ az állat méretétől, a környezet adottságaitól, a használat jellegétől is.