Villanypásztor Szaküzlet és állattartók boltja

Üdvözöljük a Vinex Bt. honlapján.

Ismerje meg cégünket és vadkárelhárítással, valamint villanypásztor rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat!

A legkorszerűbb vadkárelhárítást kínáljuk, szabványos villanypásztor rendszerekkel, illetve mechanikus, vadhálós kerítésekkel.

Különféle villanypásztor típust, tartozékokat, állattartó eszközöket és lovas cikkeket talál kínálatunkban.

Konkrét villanypásztor készülék vagy más termék utáni érdeklődés esetén, használja webshopunkat, illetve keressen minket bármelyik elérhetőségünkön!

Megrendelés esetén, választékunkban nem szereplő, egyedi igényeket is kiszolgálunk. 

Jó böngészést kívánunk!

 

Magunkról

Cégünk 1992-ben alakult és azóta foglalkozik elektromos vadkárelhárítással, villanypásztorokkal, ezt a tevékenységet 1998-ig alvállalkozóként, kivitelezőként végezte, 1998 óta önállóan vállal és kivitelez minden megbízást. Az eltelt évek alatt jelentős eredményeket értünk el, nemcsak a vadkárelhárítás terén. Magyarország egész területén folytatjuk tevékenységünket, megbízható és korszerű technológiai háttér felhasználásával, valamint felkészült szakemberek közreműködésével.

Szolgáltatásaink köre a vadkárelhárítástól kezdve az erdősítések, erdőtelepítések, a mezőgazdasági kultúrák, a szőlőültetvények és gyümölcsösök, valamint meglévő vadaskertek kiegészítő védelmén keresztül egészen a legeltetőrendszerek és karámok kiépítéséig, a háziállatok elkülönítéséig, azonkívül ipar- és gyártelepek vagyonvédelmi kerítéseinek építéséig terjed. További szolgáltatásaink közé tartozik a meglévő vadkárelhárító és egyéb célra szolgáló elektromos kerítések bontása, áttelepítése, az esetlegesen felmerülő javítási munkálatok elvégzése és a lopáskár megelőzése is.

Mindemellett 2004 nyarán megnyitottuk Szombathelyen, a Külső-Nárai út 14-es szám alatt kiskereskedelmi üzletünket, ahol megvásárolható minden, ami a vadkárelhárításhoz és a háziállatok elkülönítéséhez szükséges. A kényelmesebb vásárlás kedvéért, regisztráció után használja webáruházunkat!

A részletesebb tájékozódás érdekében kattintson a SZOLGÁLTATÁSAINK menüpontra.

Amennyiben valamely kérdésére nem talál választ, esetleg egyéni elképzeléseket szeretne megvalósítani, keressen meg minket! Elérhetőségeinket megtalálja itt.

Szakszerű információkkal várjuk további oldalainkon. Kellemes böngészést kívánunk!

Támogatás (pdf)