Vaddisznó károkozása ellen

Vinex Bt kombinációs villanypásztor vaddisznó károkozása ellen

Ha mechanikai vagy elektromos vadkár elleni védekezésről beszélünk,  akkor kerítés, elektromos karám, magasles, rémzsineg, drótháló, kartonplast és egyedi védelem alkalmazásai kerülhetnek szóba. 

A leggyakrabban alkalmazott módszer a kerítéstelepítés, de nem mindegy, milyen magas vagy hogy miből készül. A vaddisznó kártétele ellen például legalább 100 centiméter magas, 4,6-6 milliméter vastag elemi drótszálas kerítés javasolt. Ez a normál soros villanypásztoros védelem.

Mielőtt belevágunk az építkezésbe, mindenképpen kérjünk szaktanácsot vagy forduljunk kivitelezőhöz.

A mi megoldásunk vaddisznó károkozása ellen: a kombinációs villanypásztoros kerítés, mely alul vadhálóval készül, amibe szintén feszültséget vezetünk, így biztosítva a vaddisznók távol tartását. A vadháló felett - kívánság szerinti számban - 2,5 mm-es nagyszilárdságú acélhuzallal és villanypásztor szalaggal védekezünk, melyeket szintén feszültség alá helyezünk. 

Az általunk tervezett és kivitelezett kombinációs kerítésrendszer teljes biztonsággal védekezik a vaddisznók károkozása ellen, valamint vadaskertek és vadasparkok is szívesen alkalmazzák.

Vinex Bt kombinációs villanypásztor vaddisznó károkozása ellen